Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Veliler, Yönetici ve Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler;

2015 - 2016 eğitim öğretim yılının okulumuzda, ilimizde ve ülkemize verimli mutlu ve başarılı geçmesini diliyorum.

Gaziantep Bahçeşehir Okulları’nda okuma şansını yakalayan ve bu yıl aramıza katılan sevgili öğrenciler sizleri ve sizleri yetiştiren büyüklerinizi kutluyorum. Onlar nice emeklerle size bu okulun kapılarını açtılar. Bundan yararlanmak büyük ölçüde size kalmaktadır.

Sevgili öğrenciler, sizleri önemsiyoruz, sizleri en değerli varlığımız olarak görüyoruz. Sizleri her zaman dinlemeye ve anlamaya açık olacağımıza söz veriyoruz. Sizlerin her türlü sorununuzun çözümünde yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz. Sizlerin özgüvenli, paylaşma ve işbirliğine hazır, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, kişilik sahibi, özgür bireyler olarak yetimseniz ve basarili olmanız için elimizden geleni yapacağımızı bu okulda mutlu olmanızı istiyoruz.

Değerli öğretmen arkadaşlarım, çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak gibi kutsal bir görev insani olduğumuzu onlara karsı sevgi temelinde hoşgörü, anlayış ve güven duygusu içerisinde olacağınızı biliyoruz ve sizlere güveniyoruz.

Saygı değer velilerimiz, öğrencisi, yönetici ve öğretmeni, övünç duyulacak Kütüphanesi, Fen Laboratuvarı, Matematik Laboratuvarı, Teknoloji Derslikleri, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Müzik, Resim, Kapalı Spor Salonu, KÖÖM (Kişiye Özgü Öğretim Modeli) ile donatılmış sınıfları ile Bahçeşehir Koleji Gaziantep'imizde olduğu kadar bölge eğitimine de yön verecek donanıma ve güce sahiptir.

Saygıdeğer Velilerimiz, Başarının yakalanmasında esas öğe ailedir. Yani anne-babadır. Çocuklarımızın eğitiminde aile olarak sorumluluğumuz büyüktür. Mutlu ve başarılı bir öğrenci yetiştirmede okulun hedefe ulaşmasında öğrenci, öğretmen aile ve okul dörtgeni diyalog içinde olmalıdır. Biz çocuklarımızın eğitimine her türlü donanımımızla hazırız.

Bu duygularla 2015 - 2016 eğitim öğretim yılının hepimiz için mutlu, başarılı ve huzurlu geçmesini dilerim

Sevgi ve Saygılarımla,

Aydın TURAN